Tillbaka från Göteborg

söndag 30 mars 2008

Nu är vi tillbaka från Lidköping och Göteborg och åh, vilken rolig lördag det var! Nu kan jag i alla fall säga att efter 6 år jag har bott här i Sverige så har jag äntligen varit i Göteborg!! Och vad gör jag? Jo, spenderar hela dagen inomhus på en Scrapmässa!! Men jag såg i alla fall Liseberg som ligger bredvid Svenska Mässan!! ;)

I morgon ska jag fota vad jag köpte (en del, som vanligt) och också ett fantastiskt paket som Monica skickade mig förra vecka. Jag skrev en kommentar på hennes blogg och vann... Tjohoo!! Tack, snälla, Monica!! Det var så många fina saker i det!! Du ska snart få se vad jag gjorde med dem!

Men tillbaka till mässan, där träffade jag min DT-kollega Kicki, Sara och Jenny. Kicki är bara så varm och trevlig!! Hon hade gjort en fantastisk LO om sig själv som ni kan se på hennes blogg. Sara pratade jag lite med, men vi ses väl snart runt omkring, eller hur? Men Jenny hann jag umgås en del, hon är så trevlig och rolig!! Vi shoppade en del tillsammans och även åt sushi ihop efter mässan, när vi inte hade mer ork i kroppen (och i fickan! ;) Hon har gjort en fantastisk LO om mig som ni nu kan se på Scrappiz men jag antar att ni snart kan se på hennes blogg. Kolla gärna här för att se några bilden av oss och mässan!!

Det finns ingenting värre än att behöva sluta dagen utan att scrappa men jag hinner verkligen inte någonting idag. Det är det värsta när man har ett massa nytt material och det kliar i scrapfingrarna som bara den, men så är det... Jag kan så länge visa vad jag gjorde för ett tag sedan för Scraputmaningen. Vi skulle göra en liten presentation av oss själva och även om det inte känns så aktuellt nu (jag har kortare hår) så fick det bli så.

3 kommentarer:

Kicki sa...

Vad skoj det var att ses på mässan! Du är jättetrevlig och söt dessutom! :D Hoppas vi får ses snart igen!
Kram Kicki

Monica sa...

Snygg layout! Det ska bli roligt att se dina shoppingfynd. Och tusen tack för det fina kortet jag fick i brevlådan! :-)

silwerstar sa...

Det ska bli kul att få se vad du shoppade! Och snart ses vi ju, bara nåååågra dagar kvar! :-D