Äntligen! Här kommer tävlingen!!

onsdag 19 mars 2008

Äntligen har jag halvlyckats! Inte helt nöjd med detta men det får bli så eftersom jag har haft en del skisser ritade i många dagar och inte klarat att rita dem på ett bra sätt. Tack, Johanna för dina tips!!

Ok, här kommer 2 skisser som ni kan inspireras av. Sedan har jag också tänkt på två utmaningar till. Alltså 4 totalt. Här kommer reglerna för att delta i tävlingen:

- Ett litet scrap-pris kommer att lottas ut bland alla deltagare, så alla som är med har en chans att vinna!

- Du får delta med hur många bidrag som helst och i alla kategorier. Men du måste
tolka minst en av dom för att få vara med. Ju fler bidrag desto större chans har du på vinsten! Du får alltså en lott per insänt bidrag.

- Både LO:s och kort är välkomna!

- Om du scrappar skisserna så behöver du inte scrappa
i de färger som skisserna har, och det är fri tolkning som gäller. Du får alltså byta format, vända, vrida, lägga till eller ta bort detaljer, men du måste utgå från skissen du valt.

-När du är klar med ditt tävlingsbidrag mailar du det till meritxell@kalin-urena.com. Märk ditt mail med namnet på bidrag. Ni har tre veckor
slutdatum är den 4:e april kl 23.59.

- Alla inkomna bidrag kommer att visas här på min blogg och det är ok för er att visa era layouter i era bloggar osv. Måndagen den 7:e april kommer en vinnareatt lottas fram. Hoppas att ni vill vara med! :-D

NR. 1: SKISS 1


NR.2: SKISS 2

NR. 3: RITNING
Scrappa en sida/ett kort där du har ritat någonting själv. Det kan vara titeln, ett motiv, eller vad som helst, men någonting som DU har ritat.

NR. 4: ANNONSINSPIRATION
Inspireras av annonsen för att scrappa en sida/ett kort. Du behöver inte inspireras av allt. Det kan vara färgen, eller temat, eller en liten detalj. Man ska bara se att du har utgått från annonsen. Eftersom jag befinner mig i Spanien så har jag valt denna annonsen:


Nu är bilden här! Klarar inte att lägga bilderna bredvid varandra men hoppas ni "ser" framför er hur den ska sitta!

Hoppas ni blir sugna på att scrappa!! Hör gärna av er om ni undrar någonting! Kram på er!

5 kommentarer:

silwerstar sa...

Vad kul Meri!! Jag kommer garanterat vara med och tävla! :-D

Helen/Hegu sa...

Vilka fina skisser och vilka roliga utmaningar! Jag ska försöka hinna att vara med!!:)

FruGrip sa...

Spännande :-) Klart man ska va med. Får man scrappa någe bidrag digitalt också????
GLAD PÅSK!!!
Kram Cissi

Meri sa...

Självklart man får scrappa digitallt!! Spännande!! Glad påsk till er alla!!!

Jane sa...

Hello Meri
I thought that I would drop by and let you know that I saw your LOs in the Scrapbook Magazine, and I just knew that I had to lift it to use with my grandaughters 1st school photo. Thank you for the inspiration, I have linked to you on my blog in recognition!
Jane x