Fri man

torsdag 6 mars 2008


En LO som jag har gjort efter en skisstävling som Jenny har på sin blogg. Man skulle ha tema "pappa" och här har jag skrivit lite om min pappa och hur han har blivit "fri" efter att ha slutat jobba!

4 kommentarer:

fanny sa...

Vilken fin layout. Och vad lik du är din pappa! :-D

Linda m. 4 barn sa...

det ser så roligt ut och scrappa, jag har försökt lite men det blir inte så bra som det som ni gör.
Jag vet inte riktigt hur man gör.
jag har köpt en del bakrundspapper och små blommor och bokstäver m.m...
det bara ligger, har aldrig tid eller ork och sätta mig ner och ordna med det, våra tre barn tar ju en hel del tid.
efter 21 på kvällen är enda tiden man har och då är man så trött att man inte orkar.
Men jag vill ju så gärna....hur får ni tid över?
Hur kan man lära sig att scrappa så fint som ni ?

Meri sa...

Hej Linda!
Tack för dina ord men Gud, vad jag också misslyckas med massor av mina sidor! Jag har scrappat sedan 2004 och tycker att jag inte riktigt har hittat min stil ännu, men börjar närma mig. Jag tycker om att testa och söker efter mycket inspiration både på nätet och i tidningar, men som sagt, det är inte allt som är bra och det är ok.
Det är inte lätt att hitta tid, och du som har 3 barn... Jag försöker inte pressa mig för mycket och göra vad jag kan och när jag kan men det är inte lätt heller, man vill scrappa om så mycket! (Samtidigt måste jag erkänna att jag scrappar mest på natten, sover ganska lite, som tur är så behöver jag inte så mycket sömn!). Hur man gör för att lära sig? Jo, jag tycker om att browsa mycket på olika bloggs och inspireras av LO:s jag tycker är fina. En kurs kan också vara bra för att borsta bort gamla vanor och få lite ny inspiration. Lycka till och visa gärna vad du gör, det är säkert mycket bättre än du tror! Massor med kramar,
Meri

Monica sa...

Hej hej! Titta in hos mig så får du se vad som hände här hemma tidigare ikväll. :-)