Hej på er alla!

måndag 17 mars 2008

En liten hälsning från soliga Barcelona! Vill inte vara elak men här är det nästan sommar! Ok, inte kanske det, men riktigt sent vår! Vi har det jättebra! Mysser i solen, äter god mat (för god!!) och barnen leker och har det kul! Vad mer kan man få be att ha? Jo, kanske lite scrapgrejer för att man blir ju sugen att skapa! Men jag har inte mycket tid och just nu kämpar jag med att rita mina skisser med datorn, men jag lyckas inte som jag vill! Så jag ska kämpa med det i morgon och hoppas på att jag kan posta dem i morgon kväll!
Hoppas ni har det bra och tack för alla gulliga kommentarer jag fick sist!

4 kommentarer:

Helen/Hegu sa...

Tack för kommentaren i min blogg...det värmde!:) Låter härligt med nästan sommar, här i Stockholm har vi fått massor med snö i natt och det snöar fortfarande...

Ser fram emot någon skiss om du får till det!:)

Kram!

silwerstar sa...

Hej Meri! Jag ritar mina skisser i vanliga Paint, vilket jag tycker fungerar bra. Jag önskar att jag behärskade något annat program, men Paint får duga åt mig! ;-) Kram kram!

cilla sa...

Åååå, så härligt! Ha det riktigt bra!

Sara sa...

Hej!
Jag förstår att det är härligt och varmt i Barcelona, men jag måste få berätta att det var enormt härligt i Kanada. Det blev sju dagar i skidbacken och de flesta hade sol med sig.
Dock blev det inge scrapbook-shopping, men det får jag ta igen på mässan i Göteborg :)
Njut av värmen så syns vi på nästa kurs. Kram