snart åker vi och tävlingsskiss!

måndag 10 mars 2008

Ja, om några timmar så åker vi till Barcelona och vi ska vara där i 11 dagar, det ska bli sååå skönt! Att få lite sol och värme, att inte behöva tänka på vad vi ska laga för mat, att inte behöva klä på oss med overaller och vantar och mössor...
Jag kommer inte att visa några andra sidor tills jag kommer tillbaka (jag tar bara med mig läsning, och några stämplar och Pro-markers) så ni får nöja er med det jag har precis publicerat här under :)
Däremot så har jag blivit så inspirerad av alla mina scrapkompisar och jag tänkte köra en liten skisstävling! Så kika in igen om några dagar för att jag kommer att rita några skisser hos pappa och mamma och posta dem för alla de som vill tävla. Hoppas ni vill vara med!
Massor med kramar till er alla och tack för alla gulliga kommentarer jag får!

5 kommentarer:

silwerstar sa...

Du har blivit taggad! Kika i min blogg: http://silwerstar.blogspot.com/2008/03/taggad.html (och det är såklart helt frivilligt! *s*)

Ha det så bra i Barcelona!! Skisstävling låter skoj! :-D KRAM!

Monica sa...

Oj, jag antar att du inte hinner läsa det här! Jag har ditt paket klart, men har ingen adress. Skicka den då du kommer hem så kommer det lite kul i brevlådan!

Helen/Hegu sa...

Ha en riktigt trevlig resa...det låter gott med sol och värme!

Kram!

Jozebelle sa...

Åhh vad härligt med sol och värme, det skulle behövas! Här regnar det...

Tävling, ja vem vet kanske så....

Scrapangel sa...

Hoppas du haft en trevlig resa.

Kram