tillbaka

fredag 9 januari 2009

Hej alla goa och snälla tjejer som hälsar och tittar här då och då!
Nu är vi tillbaka efter några dagar hemma och det känns skönt samt lite tråkigt att vara tillbaka, men så är det alltid. Det som hjälpte att komma tillbaka var vädret: vi har inte sett solen mycket, och det har varit kallt och regnigt. Vi såg även lite snö!! ("Skojar de med mig?" tänkte jag "vi svenskar vill inte se snö igen!")
Ja, ja, så är det! Hoppas ni har haft det bra! Det kliar massor i mina scrapfingrar, jag har fått och köpt en massa material så jag ska försöka sätta mig en stund i kväll och scrappa lite, äntligen! Ha en trevlig fredag allihopa!
Här kommer förresten en LO som jag gjorde för ett tag sedan efter en av Helenesskisser till tidningen. Det handlar om när Laia fick sina hål i örören förra sommaren. Ett minne som jag vill scrappa och ha kvar!


Hola de nuevo!
De vuelta a la rutina y con un montón de material nuevo (gracias Mireia, te adoro!!! :) así que voy a intentar ponerme un ratito esta noche y hacer algo de scrapping. Os dejo con una página que hice hace algunos meses y que aún no había publicado.

5 kommentarer:

Mireia Sala sa...

És molt dolça !!! Moníssima !!!

Jenny Bergvall sa...

Välkommen tillbaka till svedala!
Du.. vi måste ses SNART! Kram

Marian sa...

Creo que ya la había visto pero no me acordaba. Está guapísima!!!

La Vikinga sa...

Por fin retornaste al norte - no ves que España no conviene ahora que nieva más que acá!!!

Linda Laia!

Saludos de Charlotta

Mireia sa...

nena, la laia es com tu!! quina passadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

petonets i gracies a tu per venir-me a veure!!!!!!!!!!!!! em va encantar!