canvas projekt

måndag 1 december 2008Här kommer projektet jag har jobbat med på sistone. Jag var så inspirerad av en artikel på tidningen Scrapbooking m.m att jag var tvungen att testa själv. Jag har jobbat med fyra 10x10 cm canvas tavlor. Jag har målat dem och sedan dekorerat på ett tyg som jag har klistrat. De representerar de fyra årstiderna och jag har tänkt ta med dem till jobbet och hänga framför mitt skrivbord.

7 kommentarer:

Anonym sa...

hej,
jättefina saker du gör!
måste bara fråga hur man gör för att få en mönstrad bakgrund!?
kram ida
mammamjuk.blogspot.com

silwerstar sa...

Åååh så FINA! Inspirerande!! ♥

Du, jag mailade dig för 1½ vecka sedan, och undrar nu om det kom fram? Det gör absolut inget om du inte har hunnit svara, jag börjar dock bli lite orolig över att mitt mail aldrig nådde dig? :)

Kram!

Jenny Bergvall sa...

Super fina!
Köpte just ett par dukar på panduro idag för jag har tänkt att göra något liknande. *s* Ej årstider men lite samma stuk på utseendena.. du får se om jag blir klar någon gång.. om det itne blir något annat än det jag tänkt.. vilket det ofta blir *s*

KRAM

Anonym sa...

Qué rápida!!
se ven bien pero al natural son más bonitos.
Ya voe que has tenido 3 comentarios, no se si te llegará éste.
Besos, mamá

Tette sa...

Hej vännen
Hoppas att allt är väl med dig! Och du gör så mycket fint som vanligt - jag blir alltid så inspirerad att pröva något nytt när jag kikar in i din blogg.

Tyvärr kunde jag inte komma till Stellas igår - det är mycket nu på jobb mm. Men det var lite mysigt att läsa att man var saknad... ;-)

Vi skrivs säkert snart igen. Ha det så bra.
Kram Tette

Mireia Sala sa...

No entenc res del que expliques, ara buscaré un traductor... però és PRECIÓS !!!!

Sofi_79 sa...

Jag bara älskar dina tavlor. Så söta kan man beställa?
Tack för en hel mysig sida