trevlig första advent!

söndag 30 november 2008Vår fina och hemmagjord adventljusstake. Så stolt!

Dekorationer i ett fat: kronor med ljus, en ros, några hyacinter...mysigt!

En vacker ängel!
Du, då? Tycker du om att juldekorera? Vad har du gjort? Så roligt att se vad andra gör och få inspiration!

Jag har varit borta från datorn några dagar och haft som vanligt väldigt mycket. Men jag har hunnit pyssla lite (framför allt hemma) så ni får idag se några bilder. Jag har också gjort ett projekt som jag är väldig nöjd med och som jag ska fota i morgon så att ni kan se det. Lovar att uppdatera lite oftare!
Hoppas ni har haft en myssig första advent!

4 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Åh vilka fina dekorationer du har fixat till! Här har bara min gamla adventsljusstake åkt fram. O så julgardinerna elljusstakarna i fönstren. Har så rörigt hemma nu... för mkt grejer! Vill inte ha upp ännu mer.. eller jo, kanske en julgran... men vart??

Monica sa...

Vad juligt och fint du har fått det! Vi jular mycket, men till första advent har vi bara tagit fram ljusstakar och stjärnor, Lisa Larssons fina luciatåg och så har jag gjort några blomarrangemang, Små tjuvtittar kan du få i min blogg! :-)

maybe*mej sa...

´den blev jättefin din adventsstake. Idag missade jag ett ljus som nästan hade brunnit upp... så det tog eld i ljusdekorationen.. som tur var hade jag fest så det var en som satt alldeles bredvid och kunde släcka den... Lite läskigt..eller snarare jätteläskigt... Dina ljus håller sig lite längre än vad mina trådsmala ljus gör i vår adventljusstake...

Tette sa...

Vad fint du har gjort - jag tar fram adventsljusstakar, ljusslinga på en handdukshängare, krans på dörren, klär en liten adventsgran och en liten stjärna förståss...