Scrapmara

söndag 26 oktober 2008

Igår var det äntligen dags för vår scrapmara i Täby. Vilken underbar dag vi hade! Massor med prat, skapande, idéer och en fantastisk kurs med Lucy.

A special thanks to you, my friend Lucy! You are a generous and happy person who is not afraid of sharing with others and you have such a sense of humour! Thanks for spending the day with us!

Jenny och jag är så glada och fick så mycket inspiration att vi vill gärna börja plannera nästa mara!! Tack också till Stella och Skapa som var med under dagen med försäljning. Fia från Handarbeta kunde tyvärr inte komma på grund av sjukdom men vi hoppas på att få träffa henne nästa gång!
Ni kan se några bilder (och några mer kommer under dagen) HÄR.

Jag hann inte göra så mycket men det som jag hade tänkt hann jag med så jag är glad. Jag var med i Lucys kurs "Recicle, reuse and create" och där gjorde vi ett alster med kartong som man kan hänga eller sätta i albumet. Vi jobbade med sandpapper, spakel, tidningspapper och mycket akryl. Superroligt!!

Sedan gjorde jag detta till Stellas skissutmaning. Fick äran att jobba med Lucys eget designade papper och det fick bli denna konstiga och glada LO: "En liten "fairy" som äter kottar"

3 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

ja... nästa mara.. i februari.. kul!!
Längtar redan!

Augusti_73 sa...

Jag önskar att jag hade varit där!! Kanske nästa gång...

/A

Anonym sa...

Ni hade verkligen fixat bra! Det var jättetrevligt och jag ser fram emot nästa... Tack från mig + Saga & Malin

Kram
/dana