LC-mässan

lördag 4 oktober 2008

Vilken underbar dag! Jag var på LC-mässan idag och har scrappat, träffat en del scrapvänner och handlat en del... Oj, så roligt det var!
Jag träffade bl.a. Jenny, Maria, Tette, Maria, Karolina, Anaber, Wlva, Helen, Terese och underbara Dana som även körde mig hem!
Det var många utmaningar under dagen men jag deltog i två:

- Första LO:n skulle visa en känsla och jag valde "Glädje". Jag vann faktiskt med denna LO!

- Sedan deltog jag i "Shabby-Chic" utmaningen. Hade lite i huvudet vad jag ville göra och känner mig rätt nöjd med den. Älskar bilden på vår lilla "Prinsessa"!.

- Sedan tröttnade jag på utmaningar och körde helt fritt. Jag är ensam hemma utan familjen den här helgen och saknar dem en del. Så det fick bli en enkel 20x20 LO om dem. "Jag saknar er" står det.

Tack för en underbar dag, alla tjejer som var där!

6 kommentarer:

Monica sa...

Ja just det, det var den träffen idag! Vad fint att du hade roligt. Dina layouter är toppen som vanligt, speciellt din shabby chic:a.

Jenny sa...

Super kulk o träffa dig som vanligt. Kom också hem med tre layouter till slut ju. Vann två! Super kul. ALLA dina tre layouter är helt underbara. Ses på tisdag igen. KRAM

Jenny sa...

Ringer dig i morgon förmiddag!
...ang. foton.
Kram J

Jenny sa...

Sno på... länka bara tydligt till min sida, är du snäller.
KRAM o godnatt!

anaber sa...

Håller helt med om att det var superkul idag. Och jättetrevligt att träffa dig igen!

Och stort grattis till vinsten, båda layouterna är kanonfina!

Kram!

Hegu sa...

Det var så roligt att träffa dig igen i lördags! Vad kul det var med scrapmara och nu längtar jag bara ännu mer efter maran i Täby. Dina layouter är så fina och ditt minialbum verkar vara helt underbart!

Kram
Helen