jag lever...

onsdag 11 juni 2008

Ja, jag har varit tyst i några dagar men jag lever och jag är tillbaka från några jätteroliga dagar i Lidköping där vi har umgåtts med familjen, varit på bröllop och haft det jättetrevligt.
Jag håller på med en massa grejer men inte mycket jag kan visa här.

Dagens - :Jag måste säga hej då till Mikaelas kurs, i alla fall till 1:a juli, eftersom jag har ingen bra version av photoshop och adobe har problem med sina "trials". Jag vet jag skulle kunna downloada någon annans version, men min man vill absolut inte, eftersom det är så man får virus :( GRrrr.. :(

Dagens + :Jag bestämde mig för att köpa en liten miniskrivare där jag kan bestämma när och vilka kort jag vill skriva ut. Efter mycket funderingar och frågor så blev en Canon Fotoskrivare SELPHY CP-740 som jag köpte på Cyberphoto. Fantastiskt liten, man kan skriva ut direkt från minneskortet och den är smidig att ta med sig om man vill. Priset för den + en refill med färg och 108 papper blev 1123 kr. inklusive frakt. Tog 2 dagar från beställning tills jag fick den. Tjohooo!!!

Jag kan i alla fall visa det kortet jag slängde ihop i kväll. I morgon firar vi vår 4:e bröllopsdag och även om jag gjorde en CASE (noll inspiration och lite tid) så tyckte jag det blev fint! Tyckte om att sy utan tråd (smart!) och att göra hål på blommorna! Det var tur jag kom ihåg idag att vi gifte oss en 12:e juni!!! ;)

1 kommentarer:

Jenny sa...

Grattis på bröllopsdagen.. i efterskott!
KRAM Jenny