I love Shabby-chic!

måndag 23 juni 2008


Jag har sett en tjej i Norge som scrappar Shabby-chic och jag älskar det! Kolla här! Hon är så duktig och jag är så imponerad över scrappare som kan spendera dagar med sina LO:s! Jag är en snabb scrappare och tycker det är svårt att spendera timmar och timmar på en LO, men när man ser vad den här tjejen gör så förstår man varför det tar så lång tid. Det är så rikt i deltajer allt hon gör!
Anyway, jag var tvungen att testa med mina icke-så-shabby-chic produkter att göra någonting, och här kommer resultatet. Det är en 8x8 format så jag fick ingen plats för rubrik eller text, men det spelar ingen roll!

Du, då, är du snabb eller långsam scrappare?
Kan ni tipsa mig om mera duktiga shabby-chic scrappare?

Kram till er alla!!

4 kommentarer:

Susanne H sa...

Visst blir det snyggt med Shabby-chic. Dock är jag nog mer en snabbscrappare och kör mer på den raka stilen. En annan duktig sc är Hetty i Australien. Du hittar henne här: http://scrapcited-girlsrule.blogspot.com/

Jozebelle sa...

Wow den här hamnar helt klart bland mina fvoriter....kolla in Irene Tan...scrappiliscoious mågot, länken finns på min blogg!

Ha det så bra!

Susanne H sa...

:o) Jo, när man kikar i min blogg just nu ser det allt lite shabby ut. ;o)
Kanske bara jag själv som inte ser mig så? Jag tror att jag är lite av varje. Det beror nog mycket på vilket humör jag är på och vad det är för typ av foto. Jag tycker det är kul att man kan variera sig och inte "låser" sig vid en speciell stil och det är ju det som är så skönt med scrapbooking också, att det inte finns några regler.

Kram Susanne

Aase/ängel60 sa...

Vilken underbar LO, så snyggt. Jag själv är nog en väldig blandning av det mesta.... Hmmm vet inte vad jag skulle kunna kalla mig, ibland blir det en snabb LO ibland tar de timmar att göra :)
Men det är allt bra kul att scrappa. För mig är det själavård.
Härliga bokmärken också, vilekn bra ide´ska ta med den till fritids där nästa alla barn scrappar just nu när det är sommarlov!
kram Aase