Vilken dag!!

lördag 5 april 2008


Jenny och Johanna

Söta, snälla, rara Johanna

Pau hittade en ny kompis

Johanna och jag

Oj, vilken dag! Jag hämtade söta Johanna kl. 11.20 på Central Station och vi åkte hem till mig för att scrappa hela dagen! Jenny kom också och tre galna tjejer satt inomhus när solen sken där ute!! (Mina grannar frågade faktiskt Torbjörn: "vad gör de där inne?" "vad pratar de om?") He, he, om de bara visste!!
Jenny stannade till 17 och hon kom på en jätterolig idé att scrappa som jag ska visa här i morgon, tillsammans med de andra LO:s jag gjorde. Det blev faktiskt 4 stycken plus nästan en till!!
Att se de här tjejerna "in action" är så roligt som att scrappa själv! Jenny är en färgglad person som blandar en massa mönstrat papper på ett lyckat sätt! Hon har ofta stora rubriker med många stickers (hon äger sååå många!).
Av Johanna har jag lärt mig att "less is more". Hon kom med en liten väska med lite grejer och ändå scrappar hon fantastiskt "enkla" men sååå fina LO:s, snacka om talang!! Den som har den, bara har den!! Hon är en lugn och varm människa som jag trivs med så bra och jag är så glad att vi har lärt känna varandra!
Jag orkar inte scanna LO:s i kväll så här kommer några bilder som jag tog under kvällen plus en LO som jag gjorde den här veckan.
Vinnaren till min lilla tävling kommer på måndag, förresten!!

3 kommentarer:

silwerstar sa...

Men hjälp vad är det för bilder på mig som du lägger ut? *hahaha* Dagen var helt toppenbra, jag hoppas att vi kan ses snart igen!! *stor kram*

Smarre sa...

Låter som att ni hade en härlig träff! :-)

Men du Meri, på bilden på dig och Johanna syns en tavla med träd i bakgrunden. Var har du hittat den? Jag som äääälskar träd skulle gott och väl kunna tänka mig en sån på nån av mina väggar. :)

Meri sa...

Marie, jag har svarat i din blogg :)