Missnöjd

tisdag 1 april 2008


Har det hänt för er någon gång att ni är jättesugna på att scrappa och när ni väl hinner lite och gör det så känns det bara fel? Så är det för mig idag!! Usshh, så missnöjd jag är med detta!! Fel placering av grejer, fel dekorationer, fel bokstäver... nej, nej, nej! Men så blir det ibland, det är bara att gå vidare och jag har i alla fall scrappat om den lilla anekdoten så att jag inte glömmer: Gulliga Pau bjöd kompisen Estrid att komma hem här om dagen och så sa han: "Estrid, låna Paus hus o leka?" Sådana grejer vill man inte glömma!

Tack för de nya bidragen som har kommit till min mail de senaste dagar, jag kommer att posta dem i morgon!!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Been there, done that.
Kul att du hann scrappa lite i alla fall. Själv har jag inte satt mig vid scrapbordet ännu. Skall sätat mig en stund NU. Får se hur det går ;)
Ser att du använde det där FINA oranga "baksidan". Tycker inte LO:n blev helt fel.. lägg undan den ett tag o kika på den igen,med nya ögon om några veckor. Det brukar kunna hjälpa ;)

Meri sa...

Ja, jag tyckte färgerna passade med kortet, fast jag hade tänkt att klippa och använda andra sidan till något annat, men så blir det ibland!! ;) Ja, jag får göra det, lämna det och kolla tillbaka efter ett tag...

Jozebelle sa...

Vad mycket mysigt du gjort, och jag vet precis vad du menar man har en tanke i hjärnan också kommer den inte fram....

kram Ann-Marie
http://jozebelle.se