Scrapmaran i Täby lördag den 1:a mars!!

torsdag 17 januari 2008

Ni missar väl inte detta, eller?

SKAPAS SCRAPMARA I TÄBY

Det är dags för en stor scrapmara i Stockholm, en hel dag för oss själva och pyssla ihop. Nybörjare, erfarna scrappare, kortmakare, alla är välkomna!

Dag: lördag den 1:a mars 2008-01-10
Kl: 10-22
Kostnad: 100 kr (lokal, kaffe/te och fika under dagen)

Plats: Kafé på Myrängsskolan i Gribbylund (Täby) Vi kommer att bifoga karta med vägbeskrivning. Lokalen är stor och rymmer många!! Minst antal 20 st. och max. 50. Först i kvarn gäller!

För att gå ner i kostnaden så ordnas det inte mat under dagen (bara kaffe, te och lite fika). Du kan ta med dig egen mat (finns mikron i lokalen) eller åka någonstans i närheten (Täby Centrum, Arninge Centrum eller Ica Stop).

Under dagen kommer vi att ha en liten lotteri för alla som är med, en tävling med skiss för de som vill och även lite försäljning så det går bra att beställa från Skapa Hobby.

LOPPISBORD! Ta med material/tidningar som du inte har nytta av länge, markera dem med ditt namn och pris och lägg dem på bordet. Ditt skräp blir kanske någon annans skatt! 

Anmälan gör ni direkt hos mig (denna blogg eller min Skapasadress: meri@skapahobby.se)


1 kommentarer:

Aase/ängel60 sa...

Jag blev lite nostalgisk....
Föddes och växte upp i Täby, Näsbydal närmare bestämt flyttade därifrån när jag var 8 år, men mammas bror bor vid Täby Centrum...
Vi bodde i Vallentuna i 4 år innan flyttlasset styrde ner mo t Västergötland och Borås. Kram Aase