Hej och välkomna!

måndag 14 januari 2008

Hej och välkomna till min nya blogg! Jag håller på med det så ni får ursäkta röran! Jag hoppas att det blir "nästan" klart under veckan!

Bienvenidos a mi nuevo blogg! Está en construcción así que disculpad los problemas, si los hay. Espero tenerlo "casi" listo en el transcurso de la semana.

Welcome to my new blogg. It is still under construction so I apologise for the inconveniences you might encounter. I hope it will be "almost" done by the end of this week!


Efter en lång tid utan att blogga så börjar jag på nytt. Det har varit mycket de sista veckor, besök, massor med pyssel, kurser och jul, förstås! Men jag har gjort grejer hela tiden och jag ska försöka visa det mesta. Tyvärr så har jag missat scanna en del saker, men så är det! Nu börjar vi på riktigt! Här kommer lite nya och gamla LO:s som jag kan visa:


De två första är gjorda till en Cathy Zielske-vecka på Scraputmaning. Jag har liftat två av hennes LO:S.

LO som jag gjorde till den fina bloggen Johanna fixade som överrasking till Heléne. Jag tolkade en av hennes skisser (nr. 122).

LO som jag har gjort med bilden som skickades till familj och kompisar till Jul. Älskar både bilden och papperna.

3 kommentarer:

Monica sa...

Så fina sidor, Meri! Jag undrade just om du hade gått upp i rök... :-) Jag har också flyttat min blogg, så du får gärna länka dit.

Anonym sa...

Grattis till nya bloggen, jättefint! Blir också sugen på att göra en egen scrappad header :)

silwerstar sa...

Nu har jag hittat hit också! :-D Jag har saknat ditt bloggande, så det är kul att du är igång igen! Kram!