Finally!!

måndag 4 augusti 2008

Hej på er alla!! (Om det är någon som fortfarande tittar här!!)

Äntligen efter många veckor är jag tillbaka! Vi kom från Barcelona för 10 dagar sedan men jag har inte haft tid eller ork för att skriva någonting. Vi har haft det såååå bra!! Vad kan man säga? Det känns så härligt att åka "hem"!! Jag älskar att umgås med mina föräldrar, med min älskade bror, att bada, sola, äta god mat... ja, ja, jag kan förtsätta i evigheter!!

När vi kom hem så åkte vi till farföräldrarna och vi hade det så bra där! Pau har provat att segla med farfar och tyckte det var jättekul! Några bilder kommer snart!

Nu är det tyvärr dags att göra sig i ordning för det nya året, jag ska börja jobba EFTER 3 ÅR, fast bara 50%. Laia och Pau började på dagis igår och jag har det lite jobbigt att tänka hur det ska bli att börja jobba och hinna med allt. Jag ser inte riktigt fram emot detta men så är det. Tycker det är så svårt efter så låååång tid hemma... :(

Men slut på klagomålet! Kan berätta att igår kväll scrappade jag för första gången efter en månad!! Har inte kunnat göra det förrut eftersom mitt bord var ett kaos och jag kan inte scrappa om jag inte har lite ordning på mina grejer! Men igår var det dags och här kommer LO:n som jag gjorde: "Redo för din första dag på dagis" heter den. Min söta lilla tjej, som inte är så liten längre, hade sin första dag igår! Använde tyg i stället för mönstrade papper, har länge velat testa och jag är faktiskt nöjd!Sedan kommer två "gamla" LO:s som publicerades på Scraputmaningen när jag var borta:
Till slut några bilder från semestern och några frågor som Johanna skickade mig för länge sedan (nej, jag hade inte glömt, vännen!):

Vackra Laia!


Så här roligt har man det i stranden!!

Älskar att stå under duschen!

Vacker Pau som luktar på blommorna!

Vilopaus i mormor och morfars säng


Potta-paus mellan bad och bad!

- - Utmanad - -

Reglerna består av att först beskriva reglerna och sedan svara på alla frågor. Därefter välja ut 5 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din samt att låta personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Att uppdatera min blogg
2. Att titta på biderna från semester och börja jobba med dem
3. Att tvätta håret
4. Att åka till centrumet och handla lite
5. Att tvätta kläder

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag pluggade på Barcelonas universitet och jobbade som extraresurs lärare för de barnen som behövde hjälp med språket efter skolan. Jobbade lite också på universitetet och hade precis fått ett stipendium för att åka till Australien och plugga ett år... någonting som skulle göra att mitt liv förändrades forever!

Ställen du bott på?
Bott i Barcelona och i en liten by utanför Barcelona med mina föräldrar. I Australien bodde jag i Adelaide i tre månader och i Melbourne ett år. Sedan blev det Stockholm. Får se i framtiden! :)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Sluta jobba och starta något eget för skoj skull.
2. Ge bort en massa pengar till de som behöver det.
3. Köpa ett hus i Spanien
4. Resa mer
5. Shoppa en del: scrapgrejer, kläder, skor, väskor... you name it!

Personer du vill veta mer om?
Alla som läser min blogg och som jag inte känner så bra.


Kram till alla!!

7 kommentarer:

Helen/Hegu sa...

Hej och välkommen hem igen! Vad kul att se att du har uppdaterat bloggen. Jag har varit inne lite då och då och tittat på dina fina layouter...

Hoppas att vi ses snart igen!

Kram

Jenny sa...

Hej o Välkommen hem igen...även om du varit hemma en stund ;-)

Fina layouter.. särskillt den med tyg... den var riktigt läcker!

Hoppas du har lust o ork o ses snart, trots att du har mkt. på gång. Hojta till om du har tid snart. Jag o familjen är hemma från landet ett par dagar...åker väl tillbaka framåt helgen igen ;-)

KRAM Jenny

silwerstar sa...

Vad kul att se att din blogg är uppdaterad -jag har saknat dig!!

Jättehärliga bilder, det låter verkligen som om ni haft det bra! :-D

Laila sa...

Välkommen hen tjejen! :-)

Jozebelle sa...

Där kände jag mej träffad, jag av utmaningen skriva om mej jaja jag tro jag har en anan som ligger och väntar med.. hmm kanske borde ta tag i det där nu!!!!

Vilken härlig LO där du använde tyget färgglad som bara den!!!

Ni verjkar ha haft det bra!!!

Jag har scrapträff den 25 oktober, intresserad???

Kramizar Ann-Marie

jenny_u sa...

Jo, jag har varit inne i din blogg med jämna mellanrum för att kolla ifall du var tillbaka. Välkommen hem, förstår att du är besviken på vädret, vem är inte det??!

Hoppas vi ses snart!

Kram Jenny_U

Monica sa...

Så roligt att höra att ni har haft det bra! Jag håller med om att det är lite trist att den svenska sommaren är kort, men nu längtar jag nästan efter lite höstrusk så vi kan mysa vid vår nya braskamin (som SKA sättas in så småningom...)!