PUBLICERAD!!

måndag 18 februari 2008

JA!! Idag kan jag avslöja att för några månader sedan skickade jag ett par LO:s till britiska tidningen Scrapbook Magazine och jag fick ett direkt svar där det stod att de ville ha en artikel om mig i tidningen! "Introducing" heter artikeln!! Oj, vad jag blev glad!! Jag skickade allt de ville ha och de sa att det skulle komma i februaris nummer men ville inte tro på detta tills jag såg det. Men idag har jag tidningen i händerna (den går att köpa på Press Stop) och där är det! Det skulle ha varit ett alster till men det blev aldrig. Men egentligen spelar det ingen roll! Här kan ni se de två sidorna och de riktiga LO:s!!!Jag älskar den här bilden på Pau och på mig och ville scrappa om den fantastiska "connection" vi har. Använde symaskin och spillpapper.


Vem är du? heter LO:n och jag skrev lite om tankarna jag hade under graviditeten (jag var gravid med Laia när jag gjorde detta). Fjärilerna sitter på 3D-kuddar men det synds inte på bildern.


LO med fokus på bilden (20x30 cm!! och en av mina favoriter på Pau) och på texten, som jag har skrivit med hjälp av de fantastiska stämplar som Peterlina har designat. "Vad tänkter du på?" heter den.

9 kommentarer:

Fialia sa...

WOW Meri!!! GRATTIS!!!

silwerstar sa...

WOW!! Stort grattis vännen!! Jisses så KUL!!! *skickar över en hög glädjekramar*

Mahlin78 sa...

Underbara lo:s du gör! Och stort grattis till publiceringen i tidningen!

Anonym sa...

Grattis, det var kul att se.
Kollar efter tidningen imorgon.
kram Eva

Laila sa...

Ett jätte grattis till dig! Det är du verkligenvärd!!! :-D

Ska se om jag kan hitta tidningen

Jozebelle sa...

Åhhhh vad skojigt!!!! Grattis!!!!

Anonym sa...

Vad kul! stort grattis och dina Lo:s är verkligen fina! Den första där med cirkeln är helt underbar. Blir verkligen inspirerad av den.
Häls Ylva

Linda (Gulligullan) sa...

Grattis, gosh vad roligt med ett helt repotage!! Layouterna är helt fantastiska!

Jane sa...

Hello Meri
I thought that I would drop by and let you know that I saw your LOs in the Scrapbook Magazine, and I just knew that I had to lift it to use with my grandaughters 1st school photo. Thank you for the inspiration, I have linked to you on my blog in recognition!
Jane x