Skyltmax

söndag 27 februari 2011

Hej på er alla! Ja, jag lever och sminkar och tränar och pysslar lite när jag hinner och tar hand om barnen när de är sjuka och fixar min nya hemsida och, och.... busy men hur roligt som helst!

Jag håller på att fixa en skylt till mig med mitt namn och yrke och hittade den här sidan med en massa variant. Jag vill ha en skylt som jag kan ha på kläderna men det finna även dörrskyltar. Olika modeller, material och hur lätt som helst att fixa! Det är enkelt att följa instruktionerna om hur man gör och jag ser fram emot att ha min snart! Får visa här när jag har den!
Klicka här om du vill se mer!

en LO och paus

onsdag 9 februari 2011


Hej på er!
Som ni har säkert märkt så är det lite tyst här på bloggen... ja, och det kommer att vara ett tag till eftersom det är svårt att hinna med allt nu när jag har börjat plugga. Jag kommer att fortsätta scrappa, självklart, men jag gör det utan krav och när jag har tid och lust. Därför har jag också tagit en paus med KdS fram till sommar... fast jag kommer fortsätta göra reklam för dem! :)
Hoppas ni alla mår bra och för er som fortfarande tittar då och då så lämnar jag er idag med en LO som jag gjorde för ett tag sedan och som jag inte hade visat än.
Många kramar till er alla!


Hola a todas!
Como probablemente habéis notado me he tomado un pequeño respiro con el scrap debido a la falta de tiempo que tengo ahora que estoy estudiando. Es por eso que, junto con Mireia, he tomado la decisión de hacer también una pausa de KdS hasta verano, ya que el tiempo no me da para hacer las cosas como yo quiero. Eso no quiere decir que abandone el equipo, seguiré como siempre a su lado, anunciándolos y ayudando en lo que pueda, hasta que acabe mi curso.
Tampoco quiere decir esto que mi pausa sea total en lo que al scrap se refiere. Como siempre sigo creando y haciendo cuando dispongo de tiempo e inspiración, pero de una manera más libre y sabiendo que no tengo compromisos que no puedo cumplir.
En fin, después del rollo os dejo con una página que hice hace algún tiempo y que aún no había publicado. Un abrazo muy fuerte para todas!