kan inte visa något men här kommer infon om MARAN!!

torsdag 18 september 2008

Jag skapar lite grand fast kan inte visa någonting ännu och min scanner fungerar inte heller så då får jag idag berätta detaljer om vår stora mara den 25:e oktober!! Hoppas ni vill vara med!

Välkomna till vår stora Scrapmara i Täby lördag den 25:e oktober!

Efter förra terminens stora succé och efter många förfrågor så kör vi igen vår mara i Täby! Just nu håller vi på att jaga efter sponsorer (Skapahobby har redan tackat ja!) och vi kommer att uppdatera detta så fort vi har fått bekräftelse av dem som kommer.

Vi öppnar dörrarna kl. 10 och håller på till kl. 22 i Myrängsskolans matsal (Gribbylund). Självklart väljer ni själva när ni vill komma och hur länge ni vill stanna!

För att få ner kostnaden (100 kr per person) så ordnas det inte mat under dagen (däremot ordnas med kaffe, te, fika och mackor tills på kvällen) . OBS! Inget godis ingår så ni får gärna ta med er eget om ni vill J. Du kan ta med dig egen mat till lunch (det finns mikrovågsugn i lokalen) eller åka någonstans i närheten för att äta (Täby Centrum, Arninge Centrum eller Ica Stop). Är det någon som är allergisk mot någonting så får ni gärna berätta för oss.

Loppisbord kommer vi också att ha! Har du material eller tidningar som du inte har nytta av längre så kan du ta med dem. Markera dem med ditt namn och pris och lägg dem på bordet.

Vi återkommer med mer info samt vägbeskrivning när datumet närmar sig. Vi har runt 20-25 platser. Det är först i kvarn som gäller!

Många hälsningar,

Meri och Jenny

0 kommentarer: