Scrappat!!

fredag 22 augusti 2008


Äntligen igår så gjorde jag färdigt denna LO som jag har haft på bordet sedan juli!! Det känns så skönt! "Det finns ingenting bättre än att se er VÄXA", det är det som står. Jag älskar den här papperkollektion!!

Tack, Jenny, för att du upplyste att det inte var klart vad jag menade med "gammaldags kort". Jag menade att de är lite "old-fashioned". Förrut så var det ganska populärt att stämpla ett motiv och dekorera runt omkring men just nu är det inte så "inne" att använda motivstämplar på kortet. Det var det jag menade :)

2 bröllopskort

torsdag 21 augusti 2008




Idag kan jag visa 2 av de 4 kort jag har gjort den här veckan: 2 bröllopskort till två par som har eller ska gifta sig. Jag vet vad "problemet" är med mina kort. Jag tycker de är lite "gammaldags", jag har tröttnat på att använda alltid motivstämplar och vill göra lite annat. Men jag tycker det är så bekvämt med dem! Jag har en massa som är redan stämplade och sedan är det bara att måla och dekorera lite, men jag blir inte så nöjd. Det 3:e kortet jag har gjort och som jag inte vågar att visa ännu (min mamma kollar alldeles för ofta!) är lite mer "min stil" men ni får se vad jag menar om några veckor...
Jag år så scrapsugen! Jag hoppas jag kan sätta mig i kväll och göra färdigt två layouter som jag har haft på bordet ganska länge! Jag har så många nya idéer som jag vill testa!

Hej!

onsdag 20 augusti 2008





Det är mycket som händer i våra liv just nu och jag försöker hitta tid för att göra det jag gillar, fast det är inte lätt just nu!! Jag håller på som en galning med en massa kort som jag ska snart visa här (iaf några stycken) men just nu kan jag visa en LO som jag gjorde efter min egen ritning av en skiss som publiceras den här veckan på Veckansskiss. Kolla för att se vilka härliga tolkningar tjejerna har gjort!!

Måste bara klaga lite...

torsdag 7 augusti 2008


Idag skulle jag göra ett dopkort till en liten flicka och jag började som vanligt med mycket energi och lust men jag verkligen är så dåligt på att komma på vad jag ska göra... ushh!! Nej, inte så nöjd med resultatet framför allt om man tänker hur lång tid det tog, men, men... det är personligt och jag hoppas de tycker om det!
Jag måste bara klaga lite till... vad är detta för vädret? Det är ju AUGUSTI!! Augusti i Spanien är den varmaste månad, den månaden ALLA har semester... och här? vi tänker redan på skolstart, höst och jobbet... det känns som att den svenska sommaren är en månad kortare än den spanska... ushh, nej! Och här regnar det och regnar det och regnar det även lite mer... jag vill ha SOL och värme!!!

PS: Tack för alla gulliga kommentarer jag fick... det verkar som att det är fortfarande några stycken som tittar hit då och då... vad gulliga ni är, tjejer!!

Finally!!

måndag 4 augusti 2008

Hej på er alla!! (Om det är någon som fortfarande tittar här!!)

Äntligen efter många veckor är jag tillbaka! Vi kom från Barcelona för 10 dagar sedan men jag har inte haft tid eller ork för att skriva någonting. Vi har haft det såååå bra!! Vad kan man säga? Det känns så härligt att åka "hem"!! Jag älskar att umgås med mina föräldrar, med min älskade bror, att bada, sola, äta god mat... ja, ja, jag kan förtsätta i evigheter!!

När vi kom hem så åkte vi till farföräldrarna och vi hade det så bra där! Pau har provat att segla med farfar och tyckte det var jättekul! Några bilder kommer snart!

Nu är det tyvärr dags att göra sig i ordning för det nya året, jag ska börja jobba EFTER 3 ÅR, fast bara 50%. Laia och Pau började på dagis igår och jag har det lite jobbigt att tänka hur det ska bli att börja jobba och hinna med allt. Jag ser inte riktigt fram emot detta men så är det. Tycker det är så svårt efter så låååång tid hemma... :(

Men slut på klagomålet! Kan berätta att igår kväll scrappade jag för första gången efter en månad!! Har inte kunnat göra det förrut eftersom mitt bord var ett kaos och jag kan inte scrappa om jag inte har lite ordning på mina grejer! Men igår var det dags och här kommer LO:n som jag gjorde: "Redo för din första dag på dagis" heter den. Min söta lilla tjej, som inte är så liten längre, hade sin första dag igår! Använde tyg i stället för mönstrade papper, har länge velat testa och jag är faktiskt nöjd!



Sedan kommer två "gamla" LO:s som publicerades på Scraputmaningen när jag var borta:




Till slut några bilder från semestern och några frågor som Johanna skickade mig för länge sedan (nej, jag hade inte glömt, vännen!):

Vackra Laia!


Så här roligt har man det i stranden!!

Älskar att stå under duschen!

Vacker Pau som luktar på blommorna!

Vilopaus i mormor och morfars säng


Potta-paus mellan bad och bad!

- - Utmanad - -

Reglerna består av att först beskriva reglerna och sedan svara på alla frågor. Därefter välja ut 5 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din samt att låta personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Att uppdatera min blogg
2. Att titta på biderna från semester och börja jobba med dem
3. Att tvätta håret
4. Att åka till centrumet och handla lite
5. Att tvätta kläder

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag pluggade på Barcelonas universitet och jobbade som extraresurs lärare för de barnen som behövde hjälp med språket efter skolan. Jobbade lite också på universitetet och hade precis fått ett stipendium för att åka till Australien och plugga ett år... någonting som skulle göra att mitt liv förändrades forever!

Ställen du bott på?
Bott i Barcelona och i en liten by utanför Barcelona med mina föräldrar. I Australien bodde jag i Adelaide i tre månader och i Melbourne ett år. Sedan blev det Stockholm. Får se i framtiden! :)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Sluta jobba och starta något eget för skoj skull.
2. Ge bort en massa pengar till de som behöver det.
3. Köpa ett hus i Spanien
4. Resa mer
5. Shoppa en del: scrapgrejer, kläder, skor, väskor... you name it!

Personer du vill veta mer om?
Alla som läser min blogg och som jag inte känner så bra.


Kram till alla!!