Mera grejer till önskelistan...

torsdag 31 januari 2008Den lilla värmekudden har jag länge velat köpa åt Laia men den är tyvärr slut för tillfället, så vi måste vänta lite till. Den lilla ugglan vill mamsen få... ;) Här finns dem.

Uggla-obsession!Mitt intresse för ugglor fortsätter... här har jag hittat lite nya grejer. Kläderna hittar man här.

En sådant vill vi ha...!


Perfekt för oss grönt-te-drickare!! Man kan bestämma hur många grader vattnet ska kokas. Coolt! Det säljs hos Philips.

Glädje är...

onsdag 30 januari 2008


att vara vi fyra tillsammans!
Den här LO:n gjorde jag förra veckan till en utmaning på Scraputmaningen om vad glädje betyder för oss. Är väldigt nöjd med resultatet. Jag har fått använda min nya Olivia alfabet som jag köpte för några veckor sedan!

Namnsmycke

tisdag 29 januari 2008Kolla! Visst är de fina?

Inspiration
Jag älskar att ha text på väggarna!! Ska fundera var och vad jag ska skriva så ska jag beställa! Så fint!! Du kan se mer här.

30

måndag 28 januari 2008


Ja, det var den stora och skrämmande siffran jag fyllde igår! Jag var bara tvungen att göra en snabb LO om dagen, den var sååå bra!! Uppvaktning hela dag, SOL, fina presenter (jag måste fota dem!), äppelkaka, en romantisk middag... ja, ja, precis som jag hade önskat mig! Bilden är från förra året men det spelar ingen roll, jag ville skriva om dagen innan jag hinner att glömma om hur jag kände... Tack till min underbara man som verkligen bortskämde mig hela dagen!!

Min lilla flicka...

lördag 26 januari 2008


... hon är sjuk idag. Har mycket feber och har varit hängig hela dagen. Den här LO:n började jag för några dagar sedan men var bara tvungen att göra klart den idag. Papper från BG.
Underbar lilla Laia! Puss på dig!

Massor med fyrkanter!
Jag scrappar för fullt men det är inte allt jag kan visa... Däremot kan jag visa 3 LO:s som jag har gjort till Veckansskissen. Den hittar du här. Den var så inspirerande!
Jag är väldigt nöjd med Paus mosaiken... jag hade en massa gamla bilder som jag aldrig skulle scrappa så jag bestämde mig för att använda stansen och göra en enkel LO. Det var ett jättebra sätt att använda sina gamla bilder. Ska du också göra det?

Du och jag

onsdag 23 januari 2008


Igår hade jag kurs på Skapa och jag var bara tvungen att köpa några av BGs nya papper samt några från 7 Gipsies som jag delade med Eva. Jag har blandat både två märkerna för att göra den här LO:n som handlar om Pau och mig.

Sponsrat från Pysselgården

tisdag 22 januari 2008
Några tjejer på Scraputmaningen blev sponsrade med ett paket från Pysselgården och här kommer de alster jag gjorde. Inte alls nöjd med första men så är det :( Som tur är så tycker jag om de andra två i 6x12 format.

Ingen kan få dig att skratta som Pau...

lördag 19 januari 2008


En LO till "bara för att"... det är så skönt att scrappa utan press!!
Det finns ingenting/ingen i världen som kan få Laia att skratta mer än sin stora bror!! Det är så härligt när han försöker få henne att skratta och hon gör det... Det finns ingenting som barnskratt, eller hur?

Min Laia


Så säger Pau många gånger varje dag. Vi är i en "min" period. Allt är "min". Och Laia är förstås "min Laia". Viktigt att markera när vi är runt omkring andra människor. Så gulligt!

LO som jag har gjort till en skiss som Linda har ritat på Scraputmaningen. Du kan se den här.

Esto es lo que dice Pau millones de veces cada día. Estamos en un periodo de "mi". Todo es "mi". Y Laia es "mi Laia", claro está. Es importante marcarlo sobre todo cuando estamos con otras personas.

Mammas kort

fredag 18 januari 2008


Nu kan jag äntligen visa kortet som jag skickade till mamma för några dagar sedan eftersom hon har fått det! Det är det som är "jobbigt" när familjen besöker bloggen ofta!! :)

FELIZ CUMPLEAÑOS, MAMÁ!!!

Lite mer "fri scrapping"

torsdag 17 januari 2008


Här kommer en sida som jag har liftat från Lotta R, en superduktig tjej. Det är en sida om Paus favorit mening, just nu:" Mamma. Min mamma", och mamma, självklart, smälter när hon hör det! :)

Scrapmaran i Täby lördag den 1:a mars!!

Ni missar väl inte detta, eller?

SKAPAS SCRAPMARA I TÄBY

Det är dags för en stor scrapmara i Stockholm, en hel dag för oss själva och pyssla ihop. Nybörjare, erfarna scrappare, kortmakare, alla är välkomna!

Dag: lördag den 1:a mars 2008-01-10
Kl: 10-22
Kostnad: 100 kr (lokal, kaffe/te och fika under dagen)

Plats: Kafé på Myrängsskolan i Gribbylund (Täby) Vi kommer att bifoga karta med vägbeskrivning. Lokalen är stor och rymmer många!! Minst antal 20 st. och max. 50. Först i kvarn gäller!

För att gå ner i kostnaden så ordnas det inte mat under dagen (bara kaffe, te och lite fika). Du kan ta med dig egen mat (finns mikron i lokalen) eller åka någonstans i närheten (Täby Centrum, Arninge Centrum eller Ica Stop).

Under dagen kommer vi att ha en liten lotteri för alla som är med, en tävling med skiss för de som vill och även lite försäljning så det går bra att beställa från Skapa Hobby.

LOPPISBORD! Ta med material/tidningar som du inte har nytta av länge, markera dem med ditt namn och pris och lägg dem på bordet. Ditt skräp blir kanske någon annans skatt! 

Anmälan gör ni direkt hos mig (denna blogg eller min Skapasadress: meri@skapahobby.se)


Scrappa bara för att

tisdag 15 januari 2008


Ibland måste man scrappa bara för sig själv, för att man behöver vara kreativ och skapa någonting. Utan press, ingen skiss att följa, ingen utmaning, inga krav. Bara för sig själv. Jag tog några spillpapper, lite bubblor och akryl och gjorde detta på en kvart. Känns skönt och frigörande. Nu utmanar jag dig att göra likadant! Och visa gärna!

Mikaelas fotoutmaning
Jag blev inspirerad av Mikaelas fotoutmaning och tog de här korten på Pau idag efter att han hade duschat.

Julkort


Igår visade jag kortet som skickades till familj och vänner till Jul. Men jag gjorde ett speciellt kort till mor- och farföräldrar. Det var nämligen ett clear-kort med 5 bilder på barnen och lite text. Jag vek ihop det och satte runt en rosett för att skicka iväg. Det var mycket uppskattat!

Hej och välkomna!

måndag 14 januari 2008

Hej och välkomna till min nya blogg! Jag håller på med det så ni får ursäkta röran! Jag hoppas att det blir "nästan" klart under veckan!

Bienvenidos a mi nuevo blogg! Está en construcción así que disculpad los problemas, si los hay. Espero tenerlo "casi" listo en el transcurso de la semana.

Welcome to my new blogg. It is still under construction so I apologise for the inconveniences you might encounter. I hope it will be "almost" done by the end of this week!


Efter en lång tid utan att blogga så börjar jag på nytt. Det har varit mycket de sista veckor, besök, massor med pyssel, kurser och jul, förstås! Men jag har gjort grejer hela tiden och jag ska försöka visa det mesta. Tyvärr så har jag missat scanna en del saker, men så är det! Nu börjar vi på riktigt! Här kommer lite nya och gamla LO:s som jag kan visa:


De två första är gjorda till en Cathy Zielske-vecka på Scraputmaning. Jag har liftat två av hennes LO:S.

LO som jag gjorde till den fina bloggen Johanna fixade som överrasking till Heléne. Jag tolkade en av hennes skisser (nr. 122).

LO som jag har gjort med bilden som skickades till familj och kompisar till Jul. Älskar både bilden och papperna.